top of page

Wonka - Sibéal Pounder

'Come with me and you'll be in a world of pure imagination. Take a look and you'll see into your imagination.' Als je dit nummer hoort, aan wie denk je dan? Aan Willie Wonka en zijn chocoladefabriek natuurlijk! Maar wat ging er aan deze fabriek vooraf? Dat kan je nu lezen in het boek Wonka van Sibéal Pounder, gebaseerd op de film Wonka van Warner Bros. Pictures.Het verhaal

Wonka is het fantastische verhaal over de grootste uitvinder, goochelaar en chocolademaker ter wereld – de man die we nu allemaal kennen als de geweldige Willie Wonka.


Het hartverwarmende en humoristische Wonka is een verrukkelijke mix van magie en muziek, opwinding en ontroering, waarin de lezer kennismaakt met de jonge Willie Wonka, die choc-vol ideeën zit en vastbesloten is om de wereld hapje voor hapje te veranderen.


Look & Feel

Een omslag waar je alleen al je vingers bij aflikt! Helemaal mooi aansluitend bij de filmposter natuurlijk, waarbij de hoofdrol van Wonka wordt vertolkt door niemand minder dan Timothée Chalamet. De sierlijke letters van de titel maken het een vrolijk boek om naar de kijken.


Oordeel

De stem van Roald Dahl is duidelijk te vinden in de teksten van Sibéal Pounder. De humor, de bizarre verzinsels en de personages doen eer aan de verhalen van de meesterauteur.


'Een boek voor iedereen die houdt van lachen en wel een beetje wonder en Wonka kan gebruiken in zijn leven.'

 

Een kinderboek? Nee hoor! Een boek voor iedereen die houdt van lachen en wel een beetje wonder en Wonka kan gebruiken in zijn leven. Een heerlijk fantasierijk verhaal vol bijzondere personages en een hartverwarmend einde.

 

Sterren: ****

Specificaties

Uitgever: uitgeverij De Fontein

Auteur: Sibéal Pounder

Prijs: € 19,99 (gebonden) | € 10,99 (e-book)

Publicatiedatum: 14.12.2023

Pagina's: 224

ISBN: 9789026169830


Met dank aan uitgeverij De Fontein voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

Kommentare


RECENTE BERICHTEN

bottom of page