top of page
Schermafbeelding 2019-01-15 om 15.20.29.

Winnen: 2x Onder sterren - Klaartje van Setten

LET OP: DEZE WINACTIE IS GESLOTEN.

Op maandag 7 januari 2019 is de feelgoodroman Onder sterren van Klaartje van Setten verschenen. Om dit te vieren mag ik van uitgeverij Boekerij twee exemplaren verloten onder mijn volgers. Wil jij kans maken? Kijk dan snel onderaan dit bericht wat je moet doen...

Het verhaal

Als Josefien op een dag een brief krijgt van gravin Victoria, de tante van haar ex Jean, heeft ze nog geen idee hoezeer die haar leven zal veranderen. Victoria zoekt een beheerder voor haar luxe chalet in Zwitsersland. Aan haar neefje Jean, man van twaalf ambachten en dertien ongelukken, wil ze het niet toevertrouwen. Josefien, die met haar twee kinderen midden in het centrum van Amsterdam woont, droomt van rust en ruimte, en grijpt de kans, niet gehinderd door enige ervaring of voorkennis.

Het chalet blijkt hoog op een berg te liggen, vlak bij het mondaine skioord Crans-Montana. Vanwege zijn luxe en privéligging is het bij uitstek geschikt voor verhuur aan exclusieve gasten: van Arabische prinsen en onderwereldfiguren uit Rusland, tot filmsterren en ‘keurig’ getrouwde zakenmannen vergezeld door hun met privéjets ingevlogen callgirls. Josefiens gebrek aan ervaring in combinatie met de hoge standaard van haar gasten leidt vaak tot hilarische en bloedstollende taferelen. Ondertussen proberen Josefien en haar kinderen in te burgeren in de stugge lokale dorpsgemeenschap, wat op zijn zachtst gezegd niet meevalt.

 

Wil jij graag kans maken? Like dan nu dat je het onderstaande Facebookbericht op de pagina van Lottelivre en zet in de reacties dat je graag kans maakt.

Klik hier om naar het bericht te gaan op de Facebookpagina van Lottelivre.

De winnaars worden gekozen op woensdag 23 januari 2019.

LET OP: DEZE WINACTIE IS GESLOTEN.

bottom of page