FANTASY

RECENTE BERICHTEN

7 Oct 2018

Stap wederom in de magische tovenaarswereld van J.K. Rowling met Harry Potter en zijn vrienden Hermelien Griffel en Ron Wemel. In Harry Potter en de Geheime Kamer hoort Harry een angstaanjagende stem in Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Als hij daarnaast een geheimzinnig dagboek vindt en er plotsklaps leerlingen worden aangevallen, neemt Harry de taak op zich om dit mysterie op te lossen.

17 Sep 2018

Actie, spanning, historie en een vleugje romantiek. In De hemel in het ijs transporteert schrijfster Adrienne Young haar lezers naar de oude wereld van de Vikingen en neemt hen mee in de strijd van de zeventienjarige Eelyn, die moet vechten om te kunnen overleven.

Verhaal

De zeventienjarige Eelyn woont met haar vader in het vikingdorp Hylli en maken deel uit van de Aska-clan, waarvan haar vader het hoofd is. Haar leven heeft altijd bestaan uit vechten en overleven. Helaas...

14 Sep 2018

Twintig jaar geleden (ja echt, zo lang is het alweer!) verscheen het eerste Harry Potter-boek van de inmiddels befaamde J.K. Rowling. Deze populaire tovenaarsleerling heeft inmiddels miljoenen harten van over de hele wereld veroverd. Reden genoeg voor mij om na al die jaren deze boekenserie tóch eindelijk eens op te pakken voor de eerste keer, natuurlijk te beginnen met Harry Potter en de Steen der Wijzen.

5 Jun 2018

Een nieuwe wereld, magische krachten, gevaarlijke vijanden en sterke hoofdpersonen; Bloed en Beenderen heeft het allemaal. Tomi Adeyemi zette met dit boek de YA-wereld op zijn kop en wordt nu al vergeleken met J.K. Rowling!

28 Jan 2018

Kerstmis draait om warmte, gezelligheid en lekker eten, maar bovenal om liefde. De oude Ebenezer Scrooge is echter dwars van dit alles en lijkt de ware kerstgedachte compleet te zijn vergeten. Deze klassieker is een must read voor iedereen die houdt van kerst.

Please reload

Please reload

© 2017-2020 Lottelivre. All rights reserved.