top of page

Winnen: 1x Schaduwman - Phoebe Locke

LET OP: DEZE WINACTIE IS GESLOTEN.

Op dinsdag 15 januari 2019 verschijnt Schaduwman van Phoebe Locke. Om dit te vieren mag ik van uitgeverij HarperCollins Holland een exemplaar verloten van deze nieuwe thriller onder mijn volgers. Wil jij kans maken? Geef dan snel antwoord op de prijsvraag!

Het verhaal

Een week nadat haar dochter Amber is geboren, pakt de jonge moeder Sadie haar biezen. Zestien jaar later staat ze ineens weer voor de deur. Langzaam probeert het gebroken gezin weer aan elkaar te wennen. Maar Sadie is psychisch onstabiel: ze ziet schaduwen, hoort stemmen en is ervan overtuigd dat Amber bij haar zou zijn weggehaald als ze niet zelf was vertrokken. En ze blijft maar praten over 'de lange man', die in het bos zou wonen en het op haar gemunt zou hebben. Als dochter Amber ook nog eens wordt verdacht van moord, is het familiedrama compleet.

 

De Lange Man die zich in de schaduwen ophoudt is een van de creepyste fi guren die je in een thriller kunt tegenkomen. Bestaat hij echt? Of is er iets anders aan de hand? Door tijdsprongen, Sadie's visioenen en de documentaire die over Amber wordt gemaakt, krijgt Schaduwman een bijzondere structuur; langzaam ontrafelen de gebeurtenissen zich, totdat alleen de rauwe en duistere waarheid overblijft.

 

Wil jij graag kans maken? Beantwoord dan de volgende prijsvraag:

 

'Wat is de oorspronkelijke titel van deze thriller?

LET OP: DEZE WINACTIE IS GESLOTEN.

Copy of Copy of Copy of Winactie - Tim H
bottom of page