top of page

A Touch of Darkness - Scarlett St. Clair

Uitgeverij Zomer & Keuning stuurde mij een waanzinnig tof pakket toe ter promotie van de Nederlandse editie van A Touch of Darkness van Scarlett St. Clair. Wat gebeurt er wanneer de godin van de Lente en de god van de Dood een deal sluiten?

De inhoud

Persephone is de godin van de Lente, maar ze doet haar geboorterecht geen eer aan: bloemen verwelken wanneer zij ze aanraakt. Ze verhuist naar New Athens en hoopt daar een onbezorgd leven te kunnen leiden als doodgewone journalist. Dan ontmoet ze Hades, de god van de Dood. Hij stelt haar voor een onmogelijke keuze: leven creëren in de onderwereld of voor altijd haar vrijheid verliezen. Haar geheimen staan op het punt onthuld te worden wanneer haar gevoelens voor Hades sterker worden…


Look & Feel

Oké, als er iets goed is aan dit boek, dan is het wel de look & feel. Wat een heerlijke uitgave is de eerste druk van A touch of Darkness! We praten dan over een gebonden editie met gekleurde schutbladen, een leeslintje én print op snee. Alleen al vanwege de looks van dit boek zou je 'm gelijk moeten aanschaffen. Dit wil je toch in je boekenkast hebben staan?

Oordeel

A touch of darkness is het eerste deel in de Hades x Persephone-serie van Scarlett St. Clair en het vraagt ABSOLUUT om meer. WAUW. Het gebeurt niet vaak dat ik een boek van bijna 400 pagina's in één dag verslindt, maar met dit boek kon ik gewoon niet anders. Wat was dit HEERLIJK! Scarlett St. Clair heeft een hele fijne schrijfstijl en weet de spanningsboog erg goed te behouden bij de lezer. Daarnaast is ze erg goed in het omschrijven van de personages en hun karakteristieke eigenschappen. Na het lezen van dit eerste boek in deze serie voel ik me al gelijk verbonden met hen. Enne... doe mij ook zo'n God van de Onderwereld! Misschien is Hades wel, op Mr. Darcy van Pride and prejudice na, een van mijn grootste bookcrush OOIT!


Voorafgaande aan het lezen van dit boek had ik weinig kennis over de Griekse mythologie en de bijbehorende goden. Tijdens het lezen ben ik dan ook elke keer even de benoemde goden gaan googlen, zodat ik iets meer background story over hen had. Ik heb dus ook veel kunnen leren door dit boek.


Misschien is Hades wel, op Mr. Darcy van Pride and prejudice na, mijn grootste bookcrush OOIT!


Dan moeten we het écht even hebben over de spicy scènes in dit boek, want... WOW. Vergeleken met eerdere boeken die ik las waarin seksscenes waren opgenomen, was dit wel héél erg spicy. Vond ik dat erg? Nee, want de auteur is uitermate goed in het neerzetten van deze momenten, haha! Ik kreeg het er warm van...


A Touch of Darkness is absoluut nu al een van mijn favoriete boeken van dit jaar. Hou je van Griekse mythologie, fantasy én ben je niet vies van enorme spicy scènes? Ren naar de boekhandel om dit boek te halen (en begin 's ochtends vroeg met lezen, want je wil in één keer door!)!! Please, uitgeverij Zomer & Keuning, geef ons zo snel mogelijk boek 2!!!!!!


Sterren: *****


Specificaties

Uitgever: uitgeverij Zomer & Keuning

Auteur: Scarlett St. Clair

Vertaler:

Prijs: €25,- / E-book €9,99 (gratis in Kobo Plus)

Druk: 1e druk

Publicatiedatum: 26-07-2023

Pagina's: 336

ISBN: 9789020550634


Met dank aan uitgeverij Zomer & Keuning voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

Comments


RECENTE BERICHTEN

bottom of page