top of page

All the feels - Olivia Dade

Op zoek naar een romcom-boek met een diepere laag? Ik denk dat All the feels dan het boek zou kunnen zijn waar je naar op zoek bent. Een fijne romance tussen een ontslagen acteur en een therapeute die hem weer op de been zou moeten helpen.

De inhoud

Alexander is een acteur met geld en fans in overvloed. Maar als zijn rol als Cupido plots uit de serie wordt geschreven, stort hij in. Therapeute Lauren moet Alex weer op de been zien te krijgen. Hij zit echter niet op een babysitter te wachten en legt haar het vuur na aan de schenen. Maar hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe sterker de aantrekkingskracht. Dan verliest Lauren haar baan en komt ze voor een lastige keuze te staan. Beschermt ze Alex of geeft ze zich over aan wat hij wil: de liefde?


Look & Feel

Ik ben absoluut dol op omslagen met getekende personages erop! Op de een of andere manier trekken deze beelden mij gelijk naar het boek toe. Ook van dit omslag word ik dus heel blij. Lekkere vrolijke kleurtjes en de romantiek komt al duidelijk naar voren.


Oordeel

Om te beginnen had ik alleen al heel erg veel zin in dit boek vanwege het leuke omslag! Ik hoopte dan ook op een lekkere feelgood met een fijne romance. Ik werd niet teleurgesteld! Hoewel All the feels absoluut een leuke romcom is, biedt het boek ook wat zwaardere onderwerpen waarmee duidelijk wordt waarom de hoofdpersonages zijn zoals ze zijn. Wel had ik het gevoel dat ik Alex iets beter heb leren kennen dan Lauren. Er lag voor mijn gevoel een iets grotere focus op Alex, zijn verleden en zijn relatie met zijn moeder. Jammer, want ik vind Lauren ook een heel intrigerend personage en had haar graag nog beter leren kennen.


De ontwikkeling van de romance tussen de personages vond ik misschien wel het leukste in dit boek; het is zo aandoenlijk! Ondanks de verschillen tussen Alex en Lauren, weten ze elkaar goed aan te vullen. Echt een leuke match! Vooral in de laatste hoofdstukken komt dit goed naar voren.


Een vraag die natuurlijk beantwoord moet worden: moet je 'Spoiler Alert' gelezen hebben om deze te kunnen lezen? Nee! ik heb Spoiler Alert ook niet gelezen en had absoluut niet het gevoel dat ik iets miste bij het lezen van deze roman. Wel denk ik dat het leuker is als je die wel hebt gelezen, maar nogmaals: het is dus niet nodig.


Ik heb van begin tot eind heel veel plezier gehad in het lezen van deze roman. Aanrader? Zeker!


Sterren: ****


Specificaties

Uitgever: Zomer & Keuning

Auteur: Olivia Dade

Prijs: €17,50 (paperback) / € 9,99 (e-book)

Publicatiedatum: 12 april 2023

Pagina's: 448

ISBN: 9789020549720


Met dank aan Zomer & Keuning voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

Comments


RECENTE BERICHTEN

bottom of page