top of page

De bloesemboom vol dromen - Holly Martin

Als je de cover van De bloesemboom vol dromen van Holly Martin ziet, dan wil je 'm toch gelijk in je vakantiekoffer gooien? Nog niet eerder las ik een roman van deze auteur, dus ik was heel benieuwd naar haar schrijfstijl. Wat ik ervan vond? Dat lees je natuurlijk hier!

De inhoud

Twee maanden geleden beleefde Indigo een wilde nacht met een woest aantrekkelijke man. Nu staat ze bij hem op de stoep om te vertellen dat ze zwanger is. Er is echter één probleem: hij herinnert zich niet wie ze is. Teleurgesteld door het besef dat die nacht samen zo weinig indruk op hem heeft gemaakt, besluit Indigo haar zwangerschap verborgen te houden. Maar naarmate hun band sterker wordt en ook haar buik groeit, wordt het steeds lastiger om haar geheim te bewaren…


Look & Feel

Ooooh, dit is toch weer lekker vrolijk he? Het omslag vertelt ons absoluut that we're in for a treat en dat we een fijn feelgoodverhaal mogen verwachten.


Het is een lekker floppy paperback met dunne pagina's. Ik vind dit altijd het fijnste lezen.


Oordeel

Zoals ik in de header vertelde had ik nog nooit een roman van Holly Martin gelezen en dat terwijl ze er altijd zo fijn uitzien! Toen ik het persbericht van dit eerste deel van de Wishing Wood-serie ontving van Zomer & Keuning voelde dit als een teken om Holly Martin eens een kans te geven en ze stelde absoluut niet teleur!


Al vanaf de eerste pagina werd ik het boek in gezogen. Wat heeft Martin een heerlijke schrijfstijl! De eerste helft van het boek was het écht smullen: wanneer gaat Indigo nu eindelijk vertellen dat ze zwanger is? Nou, dat kwam eigenlijk al iets eerder dan ik had verwacht. Het boek is daarmee niet zo voorspelbaar, maar het zorgde er wel voor dat het spanningselement daarna helaas weg was. Desalniettemin bleef het fijn om te lezen en weet je als lezer niet waar het verhaal heen gaat. Je blijft dus verrast worden.


Ik heb met De bloesemboom vol dromen zeker een nieuwe schrijfster ontdekt. Eentje die ook weer smaakt naar meer. Gelukkig heb ik er ook nog een paar in de kast staan van Holly Martin, dus daar ga ik zeker snel in beginnen.


Ik heb ontzettend veel zin in het volgende deel van deze serie: De blauwe regen vol liefde. Deze verschijnt 16 augustus 2023. Aftellen dus!
Sterren: ***


Specificaties

Uitgever: Zomer & Keuning

Auteur: Holly Martin

Prijs: € 16,99 (paperback) / € 9,99 (e-book - gratis in Kobo Plus)

Publicatiedatum: 31 mei 2023

Pagina's: 448

ISBN: 978902055169


Met dank aan uitgeverij Zomer & Keuning voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.


Comments


RECENTE BERICHTEN

bottom of page