top of page

Een contract vol liefde - Lindi Melse

Als de ambitieuze, toch wat rommelige, maar oh zo sociale en tevens bescheiden Bibi op haar werk een belangrijke mail over het hoofd ziet, dreigt haar gedroomde toekomst in het water te vallen. Gelukkig heeft ze steun aan de medebewoners uit het bejaardenhuis en vergeet niet die knappe kleinzoon van het echtpaar Verhogen. Zal ze zichzelf nu meer in het spotlight durven te zetten?

De inhoud

Als Bibi haar intrek neemt op de bovenste verdieping van het bejaardenhuis, gaat ze daarmee de verplichting van een jaar in om samen met de bewoners de dagelijkse zaken op te pakken, uiteraard naast haar werk als secretaresse op een advocatenkantoor. Die baan heeft ze aangenomen naast haar studie Rechten, in de hoop daar ook haar stage te kunnen gaan lopen om zich verder te ontwikkelen naar advocaat.


Bibi voelt zich al snel thuis tussen de bewoners het het tehuis en weet zelfs het hart van de eenzame meneer van Zanten voor zich te winnen. Dan gebeurt het haast onmogelijke voor de gedreven Bibi; ze mist een belangrijke brief die resulteert in de beëindiging van het huurcontract van het advocatenkantoor. Zal het Bibi lukken om een passende oplossing te vinden en daarmee haar toekomst veilig stellen?


Look & Feel

Ik had het voorrecht om dit boek digitaal vooraf aan de officiële verschijning te mogen lezen. De cover ziet er al heerlijk uit en dat het hier om een romantische feelgood gaat is dan ook niet te missen. De paperback heeft een fijn handzaam formaat, dus ook deze vorm leest prettig.


Een grote verrassing voor mij was dat de paperback gesigneerd was door Lindi, zó leuk als een auteur dat doet!! Dankjewel, Lindi!

Oordeel

Een paar maanden geleden heb ik Lindi Melse ontmoet tijdens de boekpresentatie van Chantal van Gastel. We raakten aan de praat en oh, wat was het gezellig! Lindi vertelde mij toen dat ze een boek had geschreven dat zou gaan verschijnen bij Dutch Venture Publishing. Door haar enthousiasme en humor werd ik natuurlijk nieuwsgierig naar haar roman. Hoe leuk dat ik dan ook een exemplaar toegestuurd kreeg van haar (wat uiteraard geen invloed heeft op mijn recensie die je hier leest).


Maar je kan van mij aannemen dat je dit boek met een gerust hart kan starten, want wat was het een feestje om deze eerste feelgoodroman van Lindi Melse te mogen lezen! Ondanks dat het geen diepgaand verhaal is, zijn alle ingrediënten voor een heerlijke feelgood aanwezig. De vele plotwendingen maakten het tot een fijn boek. Melse heeft een heel fijne schrijfstijl, wist me vast te houden in het verhaal en voordat je het weet, ben je zomaar een uur verder want het leest zo prettig weg! Humor, romantiek, emotie en uitdaging; dit verhaal is geschreven met een knipoog naar The Devil Wears Prada/Hendrik Groen en Bridget Jones. Vond je deze verhalen/boeken leuk? Dan ga je ook genieten van Een contract vol liefde.


Mijn tip? Zet deze debuutroman van Lindi Melse boven aan je lijstje!


Sterren: ****


Specificaties

Uitgever: ​​Dutch Venture Publishing

Auteur: ​​Lindi Melse

Prijs: ​​​€ 17,99 (paperback) | € 5,99 e-book

Publicatiedatum: ​09.10.2023

Pagina's: ​​260

ISBN: ​​​9789493265660

Met dank aan Lindi Melse voor het (digitale) recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

RECENTE BERICHTEN

bottom of page