top of page

A Touch of Ruin - Scarlett St. Clair

Na het lezen van A Touch of Darkness, het eerste deel in de Hades X Persephone-serie, stond ik te popelen om verder te lezen over het verhaal van deze goden. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen A Touch of Ruin werd bezorgd. Was hij weer net zo fijn als het eerste deel? Je leest het hier!

De inhoud

Persephones relatie met Hades is openbaar geworden. De daaropvolgende mediastorm dreigt haar te ontmaskeren als de godin van de Lente. Het wordt alleen maar erger wanneer een vreselijke tragedie Persephones hart breekt en Hades weigert haar te helpen. Wanhopig neemt ze het heft in eigen handen en sluit ze deals met ernstige gevolgen. Geconfronteerd met een kant van Hades die ze nooit heeft gekend en een verpletterend verlies, vraagt Persephone zich af of ze echt Hades’ koningin kan worden.


A touch of ruin is het tweede deel van de Hades x Persephone-serie van Scarlett St. Clair. Eerder verscheen ook A touch of darkness.


Look & Feel

Wederom een prachtige uitgave in deze serie: gebonden met leeslintje, gekleurde schutbladen én print op snee. Dit keer geen rode versiersels op het boekblok, maar paarse. Leuk bedacht en zo blijft het ook duidelijk een serie om te zien.

Oordeel

Wat is dit een heerlijke serie! En wat heeft Scarlett St. Clair zichzelf overtroffen met dit tweede deel. Nóg meer plottwist, spanning en liefde. WAUW. A Touch of Ruin is net zo heerlijk als A Touch of Darkness (lees mijn recensie van het eerste deel van deze serie hier). Wederom heerlijke spicy scènes in dit boek. Ik zou best eens een nachtje opgesloten willen worden met Hades...


Ook in dit tweede deel laat Scarlett St. Clair zien dat ze beschikt over een hele fijne schrijfstijl met een talent om de spanning er goed in te houden. Daarnaast wordt nu ook weer in het tweede deel duidelijk dat ze erg goed is in het omschrijven van de personages en hun karakteristieke eigenschappen. Ik heb het gevoel dat ik de personages steeds beter leer kennen en , tsja, ik heb ze in mijn hart gesloten en wil eigenlijk geen afscheid van hen nemen. Kom maar snel door met dat derde deel, uitgeverij Zomer & Keuning!!!


'Ik zou best eens een nachtje opgesloten willen worden met Hades...'


Hou je van Griekse mythologie, fantasy én ben je niet vies van enorme spicy scènes? This is your book(series)! En ben je nog niet begonnen in deze serie? Snel doen, want ik beloof je: je raakt verslaafd!


Sterren: *****


Specificaties

Uitgever: uitgeverij Zomer & Keuning

Auteur: Scarlett St. Clair

Vertaler: Ed van Eeden

Prijs: €25,- / E-book €9,99

Druk: 1e druk

Publicatiedatum: 04-10-2023

Pagina's: 384

ISBN: 9789020550665


Met dank aan uitgeverij Zomer & Keuning voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

Commenti


RECENTE BERICHTEN

bottom of page